Binnendeuren

Binnendeuren zijn een enorme blikvanger in huis en bepalen daardoor voor een groot gedeelte de sfeer. Een heel eenvoudige manier om extra sfeer in uw huis te krijgen, is om uwbinnendeuren  te vervangen. Vooral in nieuwbouwhuizen, waar de simpele opdekdeur meestal is toegepast zal het effect groots zijn!

Er is zoveel keus. Bepaal eerst of u iets van de ruimte achter de deur zou willen laten zien, of dat u van de extra lichtval in eenandere ruimte wilt profiteren. In het laatste geval kunt u kiezen voor een deur met mat glas. Dan zie je hele zachte contouren, de lichtinval van de andere ruimte gaat een rol spelen, maar u wordt niet meteen geconfronteerd met een eventueel rommelig uitzicht, bijvoorbeeld door de deur die naar de hal gaat. Wilt u juist een vergrotende werking in uw huis, kies dan juist deuren met helder glas, zo betrekt u de andere ruimtes er ook bij, en krijgt u een veel ruimtelijker gevoel in uw huis. Dit wordt nog eens versterk door ook overal dezelfde vloer te leggen. Liever rust in huis? Dan zijn dichte deuren een goede optie. Ze zijn er van heel sober en strak, tot zeer rijk gedetailleerd. Net wat het beste bij uw eigen stijl past.

Op de website van Elkadeuren vindt u heel veel tips voor het afhangen van deuren. Want het is veel eenvoudiger dan het lijkt. Ook bij de veelgestelde vragen , vindt u veel antwoorden.

Geef uw nieuwe deuren meteen ook een juiste afwerking: combineer met een bijpassende deurgreep, en denk ook eens aan de deurlijsten. De keuze van de deurlijst geeft een deur extra cachet. Dan nog goed aflakken in een mooie kleur, en voor jaren is deze basis van het huis helemaal af! 

 

Bron: Cando.eu

binnendeuren