Living Doors LD 6592 Bestelprogramma-maatwerk

Living Doors LD 6592 Bestelprogramma-maatwerk
€ 390,00

Living Doors LD 6592
levertijd +/- 5weken


Stompe deur is voorzien van slotgat
Opdek deur is voorzien van slotgat en paumelleboringen
Alle deuren zij voorzien van een witte grondverflaag.


Kiest u voor C-profilering, dan wordt het glas altijd afgemonteerd tijdens de productie van de deur.Meerprijs is € 60.50


Kies zelf de profilering en paneel.


living doors C3

Maximaal aantal karakters 4

Maximaal aantal karakters 4

Maximaal aantal karakters 5

* Vereiste velden

Omschrijving

Details

Living Doors LD 6592 Bestelprogramma-maatwerk
LOGO LIVING DOORS
Kwaliteit in talrijke varianten
12 jaar garantie 

Bestelprogramma.

Via het bestelprogramma kunnen wij deuren geheel op maat en naar uw eigen wensen maken. Het bestelprogramma biedt u vrijheid in uw keuze: kies uw deurmodel, profielering, panelen etc. Bovendien leveren wij de deur ook in afwijkende maten tot 1200x2400mm. voor dezelfde prijs. Alle deuren die u bestelt via het bestelprogramma hebben een verassend lage prijs. Kijk voor deuren groter dan 1200x2400 mm. naar de toeslagen. De deuren uit het bestelprogramma worden speciaal voor u op maat gemaakt en kunnen achteraf niet meer woren aangepast. En kunnen niet retour genomen worden. 

Living Doors Design.

U kunt kiezen voor diverse combinaties van profilering en panelen. 

Bewerkingen en beglazen.

Extra voordeel van het bestelprogramma is dat wij de deuren kunnen voorzien van alle gewenste bewerkingen. Tevens kunnen wij de deuren beglazen. Overgens worden glasdeuren met een C-profilering geleverd inclusief gemonteerd glas.

Desgewenst worden deuren uit het bestelprogramma direct gegrond of afgelakt in de RAL-kleur van uw keuze. Bespaar uzelf een hoop werk.

Living Doors XL-2315 hoog.

Let op bij aankoop van een 2315 mm hoge deur (nieuwbouw) op de verhoudingen van de deur. Alle Living Doors deuren vanaf 2315 mm hoog worden geleverd in de XL-uivoering. De Living Doors XL-modellen zijn speciaal ontworpen voor een deurhoogte van 2315 mm. De breedte van de dorpels en stijlen zijn in verhouding aangepast, net als de hoogte van de borstwering. Dus welke maat Living Doors u ook kiest, de verhoudingen zijn altijd perfect in balans. Bovendien betaalt u voor de Living Doors XL geen toeslag!

Ateliersevice.

Naast de standaardmodellen uit de Living Doors collectie kunnen wij ook niet-standaard modellen speciaal op maat maken. Denk u bijvoorbeeld eens aan een model met een afwijkende ruitverdeling of een afwijkende dorpelhoogte die  moet stroken. Ook een schuine bovendorpel onder een trap behoort tot de mogelijkheden. Deze deuren zijn eveneens voorzien van gelamineerde stijlen met een mdf toplaag. Ook is het mogelijk om deuren van masief hout te laten maken. Op aanvraag sturen wij u graag een offerte. Laat u overtuigen door onze verrassend voordelige tarieven.

Unieke beglazing C design.

Glasdeuren met design profilering C worden geleverd inclusief gemonteerd glas. Dit in verband met de speciale onzichtbare beglazingsmethode: Invisible. Door deze unieke beglazingsmethode worden geen glaslatten toegepast en krijgt de deur een hele strakke uitstraling.

Al onze Living Doors zijn FSC- en KOMO-gecertificeerd en voldoen dus aan strenge Nederlandse eisen en kwaliteitsregels.

Al onze ruiten zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas (m.u.v. de glas-in-loodruiten) 

Alle deuren zijn uitgevoerd met unieke S-core (zie hieronder) kern. Dit  is een gelamineerde kern met een toplaag van mdf. Hierdoor ontstaan zeer vormvaste en duurzame deuren. De panelen zijn gemaakt van vochtbestendig mdf. Alle deuren zijn altijd voorzien van een slotgat tbv de Nemef 1200 serie en een witte grondverf laag. Opdekdeuren zijn voorzien van paumelleboringen. Sandaard hart krukgat op 1050 mm.uit onderzijde deur.


 

 lIVINGDOORS is onderdeel van weekamp deuren

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Naam Living Doors LD 6592 Bestelprogramma-maatwerk
Merk livingdoors
Kleur Nee
Video Nee
Reviews

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.